RC Konferencia – Meszesi Tanoda, Pécs

A Learn Then Play projekt keretében törekedtünk egy folyamatosan megvalósuló disszeminációs és multiplikációs stratégia kialakítására, melynek keretében 2022. 04. 21-én a pécsi Meszesi Tanodában került megrendezésre a Review Conference.

A cél az volt, hogy a résztvevőknek bemutassuk a projekt eddig elért eredményeit. A térség számos oktatási intézményeiből érkeztek pedagógusok (pécsi Belvárosi Általános Iskola, Kodály Zoltán Gimnázium, a Gandhi Gimnázium, a kozármislenyi Janikovszky Éva Általános Iskola, MIOK Alapítvány Meszesi Tanodája stb.).

A projketeredmények alkalmazhatóságát a különböző oktatási intézmények szakemberei eltérő szempontból véleményezték, de valamennyien egyetértettek abban, hogy az elkészült applikáció és tananyag gyakorlati felhasználása széleskörű, rendkívül jó lehetőséget biztosít az iskolai és iskolán kívüli fejlesztésben egyaránt. Az elhangzott véleményeket visszacsatornáztuk a további projektmunkálatokba azzal a céllal, hogy minél hatékonyabb és többoldalú alkalmazhatóságot tegyünk elérhetővé.